Contact & bestelling


Heeft u een specifieke wens voor een uniek handgemaakt meubel? Of wilt u een top interieur dat op maat precies bij u woning of bedrijf past??

Neem dan contact op met A.M. Andersen. Wij nemen graag uw persoonlijke wensen met u door en adviseren u geheel vrijblijvend.

Onze ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. We kunnen ontwerpen en construeren. Moderne houtbewerking. Nieuwe stoffering van meubels. Verkoop van gerestaureerd designmeubilair.


Do you have a specific wish for a unique handmade piece of furniture?

Or do you want a top interior that fits exactly to your home or firm??

Please contact A.M. Andersen. We are happy to discuss your personal wishes with you and advise you without obligation.

Our designs are available in several different materials and colors. We can design and construct. Modern woodworking. New upholstery of furniture. Sale of restored design furniture.


Neem contact met ons op door een bericht achter te laten in onderstaand formulier of bel:

Contact us by leaving a message in the form below or call:

U kunt ons ook mailen op
We take good care of our shipments also for longer distances when purchasing a piece of furniture.
We take good care of our shipments also for longer distances when purchasing a piece of furniture.

Bij aankoop van een artikel. Is het mogelijk om het thuis te laten bezorgen in Nederland. In de rest van de wereld verzenden we veilig in samenwerking met ‘Brenger’, tegen hun vaste standaardtarieven.

When purchasing an item. Is it possible to have it delivered at home in the Netherlands. In the rest of the world we ship securely in cooperation with ‘Brenger’, with their fixed standard rates.


Ontdek A.M. Andersen’s collectie en klik op een van de links.

Explore A.M. Andersen’s collection and click on one of the links.Het oude ambacht hand in hand met A.M. Andersen Danish & Dutch designs.

A.M. Andersen
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Marleen KoeneMarleen Koene
19:59 13 Jun 24
Wat een goede en attente service. Uitstekend geholpen door Marieke die de stoel 'van m'n dromen' vakkundig heeft gestoffeerd, goed heeft meegedacht over kleur en stofkeuze, en de stoel ook nog persoonlijk thuis heeft afgeleverd. Top!
Roeland 5GRoeland 5G
13:26 21 Sep 23
Als gevolg van (regen)waterschade in het interieur van onze boot was een teakhouten wandpaneel ernstig beschadigd. Alex heeft dit paneel op professionele wijze hersteld. Vanaf het eerste moment hadden wij prettig contact met elkaar. Tijdens uitvoering van het werk stuurde Alex foto’s over het verloop van de werkzaamheden en het fraaie resultaat. Kortom: een sympathieke vakman voor maatwerk in hout.
Rolanda Van Den HeuvelRolanda Van Den Heuvel
08:04 12 Jul 23
Marieke heeft voor ons een fauteuil met poef gestoffeerd deze is erg opgeknapt met een mooie stoffering.Daarna heeft Marieke onze grote lounge bank geheel gestoffeerd welke er zeer mooi uit ziet of te wel een geheel nieuwe bank in andere kleur/stijl in huis, wij zijn superblij met onze nieuwe meubels, krijgen er ook leuke complimenten over, groet Patrick en Rolanda.
Daniel LarssonDaniel Larsson
10:59 05 Oct 22
Mike Dori Visser KadenMike Dori Visser Kaden
06:52 12 Sep 22
Wij hebben 4 fauteuils van grote emotionele waarde laten restaureren en stofferen.Twee fauteuils uit de jaren 80 hebben door de nieuwe stoffering een fris en hedendaags uiterlijk gekregen. Door het tijdloze ontwerp en de moderne stoffering zouden ze zo uit de winkel kunnen komen.De twee andere fauteuils zijn uit de jaren 60. Retro fauteuils bestaande uit een combinatie van mahoniehout en stof. Het hout werd prachtig gerestaureerd en heeft een diepe, donkere kleur gekregen. De combinatie met de lichte, moderne stoffering is werkelijk prachtig. De prachtige stoelen zijn in eer hersteld en hebben een prominente plaats in huis gekregen!A.M. Andersen heeft geweldig werk geleverd voor een eerlijke prijs. Wij zijn meer dan tevreden! De communicatie verliep soepel, de fauteuils zijn op tijd geleverd en het resultaat mag er zijn.Alex en Marieke zijn aardig, betrokken, gepassioneerd en zeer vakbekwaam.
Sarina ZwartSarina Zwart
11:50 13 May 22
A.M. Andersen is zeker aan te raden!!Wij hebben onze zitstoelen opnieuw door hen laten bekleden en zijn heel tevreden met het resultaat.Er werd alle tijd genomen om onze wensen te horen en ons te adviseren in de stoffen. Tussentijds werden we goed op de hoogte gehouden van voortgang.Erg blij met de professionele aanpak en het mooie resultaat!
Lars van den EshofLars van den Eshof
16:35 20 Mar 21
Wij hebben een kinderstoel laten maken door A M Andersen. Het ontwerp en de ideeën werden volledig met ons doorgenomen zodat het een geheel uniek exemplaar is geworden. Deze service is niet te vinden in een normale winkel! Wij zijn zeer blij met het resultaat en iedereen die bij ons thuis komt is enthousiast over de stoel. Ik zou A M Andersen aan iedereen aan willen raden!