Contact & bestelling.

Heeft u een specifieke wens voor een uniek handgemaakt meubel? Of wilt u een top interieur dat op maat precies bij u woning past??

Neem dan contact op met A.M. Andersen. Wij nemen graag uw persoonlijke wensen met u door en adviseren u geheel vrijblijvend.

Eigen ontwerpen. Moderne houtbewerking. Nieuwe stoffering van meubels. We kunnen het meeste.


Do you have a specific wish for a unique handmade piece of furniture? Or do you want a top interior that fits exactly to your home?

Please contact A.M. Andersen. We are happy to discuss your personal wishes with you and advise you without obligation.

Own designs. Modern woodworking. New upholstery of furniture. We can do the most.


Neem contact met ons op door een bericht achter te laten in onderstaand formulier/ Contact us by leaving a message in the form below of bel (+31) 06 85 01 44 37. U kunt ons ook mailen: info@amandersen.nl.


Bezorging/delivery.

Bij aankoop van een artikel. Is het mogelijk om het thuis te laten bezorgen voor 50 € in Nederland. In de rest van de wereld verzenden we veilig in samenwerking met DHL, tegen hun vaste standaardtarieven.


When purchasing an item. Is it possible to have it delivered at home for 50 € in the Netherlands. In the rest of the world we ship securely in cooperation with DHL, with their fixed standard rates.

We make specially built transport boxes to protect our shipments.

Ontdek A.M. Andersen’s collectie en klik op een van de links.

Explore A.M. Andersen’s collection and click on one of the links.

Udforsk A.M. Andersens kollektion og tryk på et af linksne.


Volg ons ook op.

Instagram
Het oude ambacht hand in hand met A.M. Andersen.

Daniel Larsson
Daniel Larsson
2022-10-05
Mike Dori Visser Kaden
Mike Dori Visser Kaden
2022-09-12
Wij hebben 4 fauteuils van grote emotionele waarde laten restaureren en stofferen. Twee fauteuils uit de jaren 80 hebben door de nieuwe stoffering een fris en hedendaags uiterlijk gekregen. Door het tijdloze ontwerp en de moderne stoffering zouden ze zo uit de winkel kunnen komen. De twee andere fauteuils zijn uit de jaren 60. Retro fauteuils bestaande uit een combinatie van mahoniehout en stof. Het hout werd prachtig gerestaureerd en heeft een diepe, donkere kleur gekregen. De combinatie met de lichte, moderne stoffering is werkelijk prachtig. De prachtige stoelen zijn in eer hersteld en hebben een prominente plaats in huis gekregen! A.M. Andersen heeft geweldig werk geleverd voor een eerlijke prijs. Wij zijn meer dan tevreden! De communicatie verliep soepel, de fauteuils zijn op tijd geleverd en het resultaat mag er zijn. Alex en Marieke zijn aardig, betrokken, gepassioneerd en zeer vakbekwaam.
Sarina Zwart
Sarina Zwart
2022-05-13
A.M. Andersen is zeker aan te raden!! Wij hebben onze zitstoelen opnieuw door hen laten bekleden en zijn heel tevreden met het resultaat. Er werd alle tijd genomen om onze wensen te horen en ons te adviseren in de stoffen. Tussentijds werden we goed op de hoogte gehouden van voortgang. Erg blij met de professionele aanpak en het mooie resultaat!
Malou Jansen
Malou Jansen
2021-05-20
Ik heb een super ervaring met dit bedrijf. Ze hebben de hoezen voor mijn bank gemaakt en deze zijn precies geworden zoals hoe ik gehoopt had. Fijne snelle service en vriendelijk contact.
Lars van den Eshof
Lars van den Eshof
2021-03-20
Wij hebben een kinderstoel laten maken door A M Andersen. Het ontwerp en de ideeën werden volledig met ons doorgenomen zodat het een geheel uniek exemplaar is geworden. Deze service is niet te vinden in een normale winkel! Wij zijn zeer blij met het resultaat en iedereen die bij ons thuis komt is enthousiast over de stoel. Ik zou A M Andersen aan iedereen aan willen raden!
Ingrid Bakker
Ingrid Bakker
2021-02-18
Een radiatorombouw laten maken door Alex. Prettig in omgang en goed advies gegeven. Het resultaat is erg mooi geworden. Deze ombouw is geheel op maat gemaakt en prachtig afgewerkt. Over de service zijn wij erg tevreden.
A.M. Andersen Danish & Dutch designs ©.